اخبار کریپتوکارنسی

شنبه, 04 اسفند 1403 09:29

پاداش ۵میلیارد تومانی شرکت توانیر برای معرفی کنندگان ماینر های غیر مجاز

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 توانیر ۵ میلیارد تومان پاداش برای معرفی ماینرهای غیرمجاز پرداخت میکند

 

 محمد اله‌داد، معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر، اعلام کرد که این شرکت حدود ۵ میلیارد تومان پاداش به افرادی که مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز را گزارش داده‌اند، میکند.

 

 وی تأکید کرد که فعالیت این مراکز باعث فشار بر شبکه برق کشور و اختلال در تأمین انرژی برای مشترکان عادی می‌شود. به گفته او، بیشتر گزارش‌ها توسط شهروندانی ارائه شده است که به دلیل افت ولتاژ، دچار خسارت به لوازم برقی خود شده‌اند.

 

مجری طرح جمع‌آوری رمزارزهای غیرمجاز در توانیر اعلام کرد که تعداد ماینرهای غیرمجازی که هنوز شناسایی نشده‌اند، حداقل دو برابر ماینرهای کشف‌شده است.

 

 وی همچنین ۲۰ درصد از ناترازی صنعت برق کشور را به فعالیت این مراکز غیرمجاز نسبت داد و عامل اصلی گسترش این پدیده را تعرفه‌های ارزان برق، به‌ویژه در مناطق گرمسیر جنوبی عنوان کرد.